Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Er jeg den eneste, der er ved at brække mig over mediernes entydige, ureflekterede og sindsygt forgøjlede svælgen i det kommende konghusbryllup. Ærligt talt, det er til at blive inkarneret republikaner af.

Godt så, det er fint man går op i kongehuset, det er også fint man vælger at dække denne begivenhed. Men fra at have gået fra holdningen at Mary-ser-da-meget-sød-ud-og-sikkert-god-for-Frede er jeg nu nået til kællingen-er-snothamrende-dum-og-oversolgt-på-sine-få-talenter. Og det er synd, for Mary er sikkert en sød pige, der kan avle et par fede kongebørn, men tanken om den energi og størrelsen på den sum penge, der bliver brugt for at gejle det her op til århundredes begivenhed, giver mig en afsmag i munden – især overfor medierne.

Jeg er simpelthen træt af hele cirkusset før det er gået i gang og ærlig talt, så er jeg ret så ligeglad med hvad hun har på, spiser eller tænker. Mit gæt er at kjolen er hvid, hun siger ja og vil tone frem en billard gange over de næste par år.

Hvor svært kan det være?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *