Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Kæresten har fixet en gammel cykel til mig – og den er blevet så fin. Nu er jeg blevet ganske afhængig og har cyklet små 18 kilometer hver dag og kan slet ikke forstå det skulle tage så mange år, før jeg fik øjnene op for cyklingens glæder.

Jeg mener:
– det er godt for mine ben og lår – og det er vigtigt
– det er godt for miljøet – cykelslanger forurener ikke så voldsomt
– det er godt for min kondition – jeg kan nemlig ikke cykle langsomt
– det er godt for min musiklytning -2 gange 40 minutter hver dag til musik og andet lytteguf – podcasts here I come
– det er godt for min kæreste – der har ønsket jeg ville cykle med ham
– det er godt for cykelhandleren – sikke meget dims man kan købe
– det er godt for min økonomi – dsb er uforskammet dyre
– det er godt for mit humør – en smuk dag som denne er da til at blive glad i låget af

Det eneste kæresten og jeg nu er uenig om er cykelhjelmen, jeg tør ikke køre uden og han synes sikkert, jeg ligner Poul Nyrop, da han smågriner af mig ved tanken. Men jeg tør altså ikke køre uden – jeg er en cykelkylling:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *