Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

og det skyldes hverken jeg er kræsen eller optaget. Men det skyldes 2 ting tror jeg – jeg har ganske enkelt ikke voldsomt meget sexappeal og så er jeg megasky og akavet, når det gælder scoringens ædle kunst.

Jeg har gennem min efterhånden lange liv observeret det igen og igen – tilsyneladende gennemsnitlige ordinære kvinder scorer voldsomt meget sammenlignet med mig og det skyldes enten de har en meget fin og dejlig sexappeal – de oser af sex på den der måde som kun mænd opfanger – ikke på den platinblonde overdullede brystbombemåde, men mere den der fine mellem linierne måde, som gør at mænd bare må bære dem hjem i seng. Eller også så har de evnen til at få signaleret at de gerne vil scores.

Jeg går i byen – bevares ulempe nummer 1 er at jeg ikke drikker alkohol og ulempe nummer 2 er jeg ofte går tidligt hjem – men jeg har alligevel stået flere gange og prøvet at småblinke til en mand og der sker ganske enkelt ikke en bønnefis. Jeg smiler og sludrer det bedste jeg har lært og det ender med de går hjem med en af mine veninder eller fortæller mig jeg burde score en af deres bekendte – WTFF!

Jeg ved jeg ikke har et udseende som så mange andre, at jeg kan være lidt kejtet og genert men hvad hulen skal der til? Kære dejlige singlemænd over de 45 – hvad er det for en vink med en vognstang jeg bare ikke mestrer?

Eneste gode ting er jeg er frygtelig produktiv, når jeg nu skal være i ufrivillig cølibat i en længere periode end jeg regnede med.

2 Comments

 1. Hejjj søde, sad lige og småkiggede i dine fascinerende skriverier og bliver som altid betaget af din ærlighed og åbenhed.
  Og jeg kan som kommentar til din klumme om at score sige følgende (og her taler en erfaren kvinde, som du ved): hvad der virkelig tiltaler mænd, er at man er feminin – og lidt svag! og hjælpeløs! så han kan få lov til at føle sig som beskytter, og mand!
  det trick har jeg altid brugt – jeg klarer mig jo fint – hahahahhahahahahahha men jeg lærte mig i sin tid, at bruge en lidt barnlig stemme, når jeg skulle score, og lidt hjælpeløs motorik – sådan lidt: åh, hvad skal jeg dog gøre nu?
  så kan hannen træde til som helt!
  jeg brugte også noget med at være både madonna og luder – dvs både lidt fransk skolepige og sophia loren på samme tid.
  det kræver lidt træning, hahhahahahaha!
  det er noget med ens motorik, og blikke, og stemmeføring – tror jeg…. hæ hæ hæ…. virkede for mig i hvert fald!
  held og lykke!

 2. hahaha Eva, nu vil jeg jo også gerne scores for den jeg er og jeg er altså hverken Sophia Loren eller en fransk skolepige – måske mere a la bulldog og truckerlaila – men sådan en bør der også være en mand til. Kan Elsa Gress, så kan jeg også…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *