Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg ville så gerne have én indgang til alle mine blogs (pt. har jeg 3, men overvejer 2 mere) – jeg har spekuleret på om man ikke med wordpress kan lave én administrationsindgang og én database, der hvor man kan deligere sin post ud på f.eks. 5 forskellige blogs med hver sin url or template?
En art citrixløsning til blogs – er der nogen der kender til en sådan løsning? Så skal man kun opdatere sin software ét sted, skrive fra 1 sted etc. Ligesom man kan tagge sine indlæg med forskellige kategorier, kunne man på samme måde tagge hvilken en blog det skulle vise sig på. Udseende skal kunne variere og referere til url, ligesom andre brugere og skribenter skal kunne lukkes ind lokalt på den enkelte blog. Det ville gøre mit liv meget nemmere.

Så vidt jeg ved slipper man ikke for de mange log ins med WordPress MU og jeg vil ikke betale 147$ for WordPress Elite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *