Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Udover at have spist min første kimchi chiki (kimchisuppe, der fungerer helt fantastisk på tømmermænd) lavet af egen kimchi er jeg så småt ved at gå igang med at forberede koreansk buffet til 9 gæster næste lørdag.

I en almen koreansk husholdning ville mange af retterne indgå permanent i dagligdagen og ville derfor ikke kræve den samme forberedelsestid som det gør hjemme hos mig, men jeg har forbud mod at have alt for meget lugtende “kogt hund” som de kalder det her i huset stående. Faktisk her jeg et seperat køleskab til alt det lugtende, men det er en helt anden sag – det lugter stadigt.

Koreansk Bulgogi (jeg bruger ananassaft til at søde kødet med) serveres her i huset sammen med sticky rice, salatblade gochochang, kimchi, stegt squach, omelet med forårsløg, agurke og bønnespirekimchi, ristet tang og kimbap.

Jeg poster billeder fra bordet i næste uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *