Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Så så man lige mig på den der mor-taber-kæben-agtig måde, mens jeg sad og prøvede at tage det cool, da min datter på 14 annocerede at hende og Maria lige ville tage ind og “tjekke ungdomshuset ud” (hun sagde det garanteret meget mere sejt, men mor har et 80-filter for det indre øre, der oversætter alle udtryk til 80-slang).

Jeg, der altid har deklameret at min opdragelse var slået fejl, hvis ikke Pølsen ville rende rundt med grønt hår og være anarkist i en alder af 16, fik lige pludselig kørt en nær-død film for mit indre øje hvor mit eget lille skrøbelige pølsebarn bliver gokket i hovedet at to kampklædte jydske betjente alternativt rerun med Pølsen fanget midt i en brostensregn – der får en stening i Afgahnistan til at se helt tilforladelig ud.

Så har man oplevet det med, at en lille sætning udtalt gennem en 14 årigs mund får mig til at være en hykler af værste skuffe – og næsten udstede hende et forbud mod at bevæge sig andre steder hen end Nordre Frihavnsgade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *