Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

…sådan for alvor sikker, og hvis du ikke er så giver vi dig lige 48 timer til at tænke over det. Jeg har lige slettet min myspace profil, fordi den bare lå og rådnede op på den irriterende måde – på den der “jeg ligger her og rådner og sender dig lige et par mails om ugen for at minde dig om det”-måden.

Man skulle tro at det ikke kunne være så svært, men så lærer man lidt om heftig brugerdesign for at forhindre folk i at melde sig ud – opskriften ser nogenlunde sådan ud:

  • Gem sletknappen, så det kræver du læser alt med småt for at finde den
  • Spørg 5 gange om brugeren nu også er sikker på at de vil slette – herunder med en venlig men dommedagsagtig opskrift på, hvad der sker når du sletter dig selv samt disclaimer der giver myspace retten til fortsat at sende dig info via din registrerede email – WHAT!
  • Send bekræftelsesmail med aktiveringslink, hvis nu brugeren skulle være kommet til at klikke forkert 5 gange
  • Vent 48 timer med at effektuere brugerens ønske – just in case

Nå går jeg bare og venter på at myspace sender mig endnu en – “er du ny heeelt sikker”-mail after de 48 timer med et link, hvor man kan reetablere sin profil igen indenfor 48 timer, hvis man nu skulle have fortrudt. SLET MIG NU BARE – IKK’

Jeg gruer for når jeg engang skal slette min facebookprofil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *