Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Mine unger skal snart 3 uger afsted med framand, og mit arbejdsliv begynder lige så stille at banke på døren. Jeg mangler at læse en bog om videndeling og en del strategipapirer, men så er jeg også ved at være i hus. 

  

Jeg har besluttet at gøre 2 ting for mig selv i det kommende efterår. Jeg vil rykke to ting væk fra total amatørpladsen.

Jeg vil gerne lære at stå på rulleskøjter og overvejer enten denne klub eller denne, og så vil jeg gerne synge ordentligt. Kender I det med, at man går og smuhummer derhjemme til alle de gode numre. Jeg har altid sunget lidt og elsker at jabbe med på alle mulige ørehængere, men det irriterer mig, at jeg ikke kan komme med op på de høje noder og at det er absolut hvinende falsk. Så nu skal det være – jeg vil lære at synge sådan helt korrekt. Men det bliver enetimer uden andres påhør end den person, der lader sig betale for det. 

  

Så er der lige min hjemmeside, hvor mine ambitioner langt overskrider min formåen, så nu kigger jeg på photoshop og dreamweaver – det trækker tænder ud – jeg har aldrig helt fattet computerbøger. Jeg glæder mig til en dag de skriver en der er forståelig uden alle de dersens tekniske ord.

Men i dag skal jeg bare sidde og humme indtil ungerne skal kysses farvel i morgen – nååh ja, så er der lige en artikel der skal skrives, og Koreaturen begynder at banke på døren. Bør jeg starte et lille firma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *