Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

kender I udtrykket “det er ikke dig men mig”? Hvor man bare har lyst til at pande ham en skalle, fordi gu’ er det da mig din spade, gu’ er det mig, du ikke vil have og ikke vil kysse og ikke vil noget som helst med.

Hvad gør en klog kone så med en kæreste der på alle andre områder signalerer…”det er ikke dig…” og hvor man har en erfaringsramme, der består af flere jeg-slår-op-fordi-jeg-ikke.kan-håndtere-kærligheden forsøg?
Pause, forståelse, vrede, rummelighed, lidt ufed selvpineri, trøstespisning, redningsplaner, stalking?

Det handler vist om, at jeg er yderst usikker på, hvordan jeg skal takle denne situation igenigen og ved ikke om min jeg-elsker-dig rummelighed, i bund og grund virke så godt? Måske det bare trækker pinen ud?
For jeg elsker dig…sgu…og det er dig og ikke mig…så kan du ikke bare give det er nakkeskud, hvis det ikke er levedygtigt?
For pokker da også!

3 Comments

 1. Desværre siger min erfaring mig, at føler man det først sådan, så kan man lige så godt droppe det, for noget er klart i helt uballance, og kan af en eller anden grund ikke ændres. Det lader til, du er ved at nå samme konklusion, men jeg håber da, for din skyld!

 2. Jeg tror msn kan være skadet af livet på mange måder og jeg tror at har man først valgt, så skal man ikke give for let op.
  Min grænse er ved når det gælder kærligheden, men jeg kan ikke tage valget for andre.
  Jeg kæmper lidt endnu uden at være offer eller stakkel 🙂

 3. Fy for helved:( Hvem har også lige fundet på at det der kærlighed lige som bare SKAL gøre stodderondt ind imellem?

  Lorteaftale siger jeg bare.

  Go girl, siger jeg og tænker, at det fanme skide nemt at sige- forandre:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *