Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Ungerne har byttet doubletter, købt ind for gevet gavekort og snuset rundt sammen med ca. 1 mulliard andre mennesker i dag. Selv har jeg ikke byttet noget – jeg fik nemlig hvad jeg ønskede mig. Jeg fik lækkert løbetøj og nike løbesko af min kæreste samt den lille sikre – undertøj. Der er nogle der påstår, at når mænd køber undertøj, så er det fordi de tror, at kvinden gerne vil have det – nopes, i det her hjem er det fordi, han gerne vil se mig i det – men løbe i det, det egner det sig ikke til. Pt. okser der en lille lettere buttet asiat rundt om søerne hver anden dag, eller rettere rundt om søen – for træerne vokser ikke ind i himlen og Charlotte får ikke sin kondition over night.
Selv fik han en sort Ipod Video 30 GB med kærlig inskription i.

Nytår venter med pink tema. Der planlagt lyserødt mad, lyserødt bordpynt, lyserøde bordbomber, lyserødt tøj og lyserøde drinks – det bliver en tøsefest med kun 2 af hankøn, hvor den ene er 6 år gammel. Jeg skal have en lyserød balletkjole på og mangler egentlig kun at sy et strutskørt – HA, hvem sagde man nogen sinde blev for gammel til prinsessedrømmen? Kæresten siger ikke noget, men jeg satser på han drikker sig igennem festen.

Når nytåret er vel ovre skal min søn fejres med de 7 år, så har kæresten 40 års dag og pludselig skal min datter konfirmeres – jeg synes der er gået festforstoppelse i det hele og jeg vil gerne af det hersens tog, tak! Desuden mangler vi stadig at finde ud af hvor vi skal tage hen til sommer, der er allerede udsolgt på flere af rejserne jeg har snuset til – ARRGGHHH. Min synopse er endnu ikke skrevet. Faktisk er der endnu ikke sat et eneste ord ned på et stykke papir. Jeg satser stadig på at de vise sten falder inden nytår.

Nytårsfortsæt for 2006 er “indsigt” – der skal arbejdes på mange fronter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *