Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Så blev EMS gift og det var smukt, rigtigt og godt. Jeg er den heldigste kvinde, synes jeg selv.

Tak til alle jer, der kom og delte denne vidunderlige dag med os, I gjorde dagen helt speciel for os og tak til jer, der støttede, lykønskede, glædede sig og med hjertet var tilstede på trods af store afstande og andre omstændigheder.

Billeder kan sneak peakes her – særligt tak til Marianne fra Små Øjeblikke(når man ikke kan vinde en fotografering, kan man da heldigvis bestille hende – og det er ikke fortrudt – jeg anbefaler hende på stedet), Claus, Camilla og min fars kone Nora for vidunderlige billeder.

Brylluppet foregik i Center for Visdom og medfølelse, receptionen i Huset ved Kongens have og du kan læse om vores bryllupsgave og rejse her.

Alle gjorde en ekstraordinær indsats og vi er rørt og taknemmelige over at alt forløb i præcist den ånd, vi ønskede os. Det var en minderig dag for os.

I morgengave forærede min elskede mand mig et Shirotae kirsebærtræ, der nu står på vores land og vejer i vinden. Ad åre vil det vokse sig stort og smukt og tanken er det skal stå, også når vi ikke står på denne jord mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *