Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Ikke nok med at kroppen hæver i sommervarmen, at jeg har sår mærkelige steder, jeg ikke kan nå eller se og jeg har måtte bide enhver stolthed i mig og bede min bror om at vaske mig unævnelige steder (forsmag på alderdommens skrøbelighed). Men når man går i hi i sin seng midt i det smukkeste sommervejr, så får man en mærkelig hjerne og ulækre vaner, mens ens hjem forfalder om en. Vaner som man hjernedødt lufter for enhver, hvilket blev smerteligt tydeligt, da kæresten nok så prosaisk ved morgenbordet udbrød: “Aj, lad være med det, det er ulækkert”. Så så man lige EMS nok så roligt i gang med at pille sårflager af de mange 1000 sår der er drysset med så mild hånd ud over min krop midt i morgenkaffen. Ewwww…hvad skete der lige der?

Toppen var da EMS var ved at komme for sent til en lægeaftale og derudover måtte spurte på to krykker ud af døren uden at få børstet tænder, jeg er fanme ved at forvandle mig til en posedame i mit eget hjem. Hvis jeg begynder at anskaffe mig hjemløse loppebefængte katte og fodre duer, må I gerne give mig et nakkeskud.

Derudover har jeg været tvunget til grundet hævelser at rende nøgen rundt i en uges tid – ikke at det afskrækker nogen – men ærlig talt, det tager sgu lidt af min kvindlige mystiske sexethed og det dersens grrrrr når selvsamme kæreste har set en i to uger i evakostume og blå mærker, ubarberet med ankler som en elefant og hævet ansigt grundet af masser af smertestillende medicin.

I går aftens lød det lidt hjælpeløst fra den stakkels mand: “Jeg glæder mig til du bliver rask” mens han trøstende aede mit ene bryst. Jeg spekulerede på, om staklen desperat forsøgte at huske sig selv på, at jeg engang havde en kvindekrop her midt i al sygdomshurlumhejet. Så her kommer det:

“Søde elskede skat, jeg glæder mig helt afsindigt til jeg får min hjerne, krop, førlighed, seksualitet, liv etc. tilbage. Indtil da, vil du ikke nok fake det – please. Ignorer al det ulækre, sår, vaner, manglende tandbørstning – jeg ved godt det nok vil tage ca. en måneds tid endnu, før jeg bare er nogenlunde kærestebar(læs sex) og præsentabel igen, men indtil da, har jeg stadig behov for at blive set på med et bare tilnærmelsesvis normalt blik. Jeg ville gøre det samme for dig – tror jeg nok. Tak, I owe u, big time”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *