Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg trådte ind i et hvidt bomuldstelt med en ko på den højre side og en gris på den venstre, selv er jeg et får. Jeg fik læst i mit ansigt, at jeg skulle passe på mit helbred og at jeg ville være tilfreds, når jeg fyldte 40. Det første er jeg i fuld gang med og 2006 bliver et år, der bare skal overstås, så jeg kan nå frem til 2007, hvor jeg fylder 40.

Mens jeg overstår det, vil jeg bruge året på at skabe indsigt – det er tid til at se indad og mærke efter. Hvis jeg ikke ved hvem jeg er, kommer jeg ikke videre. De planlagte projekter er langt lidt på hylden og må komme naturligt til mig. Dog skal der sendes ansøgninger ud i forbindelse med mit undervisningsmaterialeprojekt.

Jeg forventer forandring.

2005 var et udmærket år, ikke nævneværdigt ekstraordinært men udmærket. Et år hvor jeg:
– meldte mig ud af en bestyrelse men ind i en anden
– fik en veninde tilbage
– tog 8 kilo på
– fik digitalt kamera
– besøgte en clair voyant for første gang i mit liv
– tog kursus i HRM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *