Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg keder mig…historien om kedsomhed er ganske banal…det handler om jeg ikke kan finde ud af hvad jeg vil i det nære.

Et er, at jeg ikke kan finde ud af hvad jeg vil generelt, men det er fandme snyd når det kravler ind i det nære….at jeg sidder sådan en højhellig søndag aften og keder mig gudsjammerligt. Gud ske tak og lov for manys weblog, jeg hulkede af grin og belv deprimeret over at min log er så gudsjammerlig kedeligt. Men på den anden side, det skal passe sammen. “Det står skrevet hist oppe” sagde Jaques til sin Herre i Dideros “Fatalisten” – men det ved gud grød det ikke gør…hvor står det skrevet jeg skal kede mig på en søndag aften – ingen andre steder end i min begrænsede hjerne.

Fakstisk handler det om at jeg lige præcist nu ikke har udfyldt min dag men noget som helst. Jeg kan ellers se fremt til en uge, der vil smutte ud af mine fingre som sølvglinsende fisk. Og så kryber den hersens fantastiske luksus af kedsomhed frem. Lad nu være med at komme med små lommefilosofiske bemærkninger om, at jeg sørme må lære at give slip og lære intet at lave bla bla bla, jeg mener dagen er fyldt med timer og man skulle da være et skarn, hvis man ikke pillede i et eller andet bare en gang imellem. Jeg har læst 8 bøger om Bertel Thorvaldsen igår uden at blive klogere – kunsthistorikere har en fiset måde at skrive på, de kommunikerer gladeligt til sig selv men fornemmer man deres lidenskab til kunsten, næh man fornemmer at kunsten ikke er for den almene dødeligt borger, der blot vil snuse til det ophøjede. Måske man skulle gøre det til et projekt – at skrive om kunst så man fornemmer saft og kraft, at skrive så hr. Olsen får lyst og lidenskab mellem fingrene. Det er som om man pakker det ind i mange og kedelige ord, der drukner den lidenskab kunstneren må have følte i sin produktion.

Men vi kom fra kedsomheden, man må ikke kede sig, det er noget slemt over dét at kede sig. Intelligente mennesker keder sig ikke og livet skal være en fest gerne hele tiden og konstant. Men jeg har kedet mig til mange fester og gabt over såkaldte intelligente mennesker. Jeg må se at få form på den hersens weblog ellers lukker jeg den eller laver den om igen. Jeg kan ikke lægge så mange fede ting ud som many – jeg kan ikke få så mange gode idéer der kreativt bruger dette medie….måske jeg burde begynde at strikke istedet? Hvad er mere miserabelt end dårlige weblogs, hvor denne skriver sig stolt ind i rækken og hvad er mere usselt end en jerimade af jammer, hvor dette skrift også deltager. Kan man få en medalje for dårlige undskyldninger for kedeligt logging?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *