Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Min elskede

Hvad tænker du når du ser en overvægtig mand komme gående med en lille asiatisk kvinde i hånden? Nok sådan ca. det samme som de fleste, der ser min kæreste og jeg, tænker – “orv endnu en der må importere dem udefra”. Jeg er til tider lidt træt af det, men på den anden side, så har jeg også mine fordomme når jeg ser en mager hærget kvinde, med cowboybukser der er limet til alt for tynde ben og langt tjavset hår. Kombinationen fordomme mod overvægtige mænd og asiatiske kvinder går bare ikke så godt i spænd. Og jeg har flere gange læst i fremmedes øjne en lettere foragt – indtil jeg åbnede munden, så blev det mere til forbløffelse.

Men det jeg egentlig ville sige, er at jeg i dette øjeblik sidder i mit mest nostalgiske hjørne efter at blogger “åd” min skopost, tænker på, hvorfor jeg elsker min kæreste.

Min elskede er overvægtig – sådan ca 20 kilo for meget. Og nej, det er ikke nogen han har taget på mens jeg har boet sammen med ham, dem havde han da jeg mødte ham. Han går i korte bukser og barfodet i sandaler året rundt – også selvom der er frostvejr. Når det sneer tager han støvler på – men benene er stadig bare. Han går i hawaiiskjorter og ryger 30 cigaretter om dagen. Han udtrykker sig ikke just diplomatisk og han er lidt hræget og slidt af livets gunst. Og sådan så jeg ham første gang – stor mand i hawaiisjorte, Jeg blev lidt paf, men han var den eneste der gad smage min koreanske mad og efter adskillige samtaler og biografture måtte jeg sande at jeg var faldet for en gammel søulk med en meget alternativ hjerne. Jeg elsker ham, med hans store næse, runde mave og spraglede hawaiiskjorter. Det kom snigende og blev bestemt ikke serveret på et sølvfad.

Min elskede er et tænkende væsen, der udfordrer mig i min hverdag. Han tager sin tørn i hjemmet og giver mig friheden til at gøre som jeg har lyst. Han kan ting jeg ikke kan og han elsker mig. Bøger, samtaler og udviklende tanker er en vigtig del af vores liv, men til tider, når jeg hører hvad vi går og siger til hinanden i privaten, er jeg glad for at folk ikke kan høre os revet ud af kontext. Vi har som alle andre par vores små vaner og måder at tale sammen på – det er egentlig mest tomsnak men også en art “kode” der bekræfter at vi lever sammen på godt og ondt. Jeg spekulerer bare på hvornår vores kode degenererede til noget a la…”du skylder mig et blow job”….”hold da kæft, jeg åd din sperm i går”. På den anden side så får han mig til at le meget ofte.

Og hvad kan man så læse ud af dette – at jeg elsker min mand og jeg vitterligt falder for det, der er indeni. At jeg godt kan lide han er stor og rund – og jeg mener ikke han skal tabe sig. Jeg ville dog ønske han var bedre ved sig selv. Fysisk er han kernesund, men han ryger 30 cigaretter, drikker mindst 2 liter kaffe om dagen og sover max 5 timer hver nat. Jeg vil gerne beholde ham længe – så til tider ser jeg lidt bekymret på hans vaner. På den anden side – jeg vejer ca. 45 kg. ryger 10 cigaretter om dagen, dyrker ingen motion og putter alt i munden uden at tænke på kolesterol og vitaminer.

Begge er vi nogle nussehoveder, med et kreativt rod (eller skal vi bare sige rod), computerafhængige og fjernsynstilhængere. 3 unger vælter rundt og vi forsøger at spille spil, læse højt og lave mad til dem – de er også nogle nussehoveder, computerglade og fjernsynstilhængere og alligevel er de blevet umanerligt glade og intelligente børn. jeg tror de ligner vores parforhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *