Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg orker det ikke

Hvis nu folk skulle undre sig over, hvorfor en kvinde, der både er akademisk uddannet og åbenbart får gode karakterer, ikke skriver dybsindige intellektuelle blogs – så er det fordi jeg simpelthen ikke orker det. Jeg er træt, udbrændt og sløv, når jeg endelig når til denne del af min aften. Jeg junker amerikanske soaps og skriver små navlepillede posts – fordi jeg lægger så megen tung tekst alle mulige andre steder.

Jeg skriver 8 timer hver dag på arbejde. Jeg holder foredrag og redigerer magasin, Jeg skriver nyhedsbreve og anmeldelser. Jeg orker ikke også, at dette lille hjørne skal fyldes med meningsfuldt indhold. I’m sorry. Vil I læse hvad jeg kan præstere af mere fagligt indhold, kan I besøge min hjemmeside og frit hente hvad I lyster, men her er der fredhelligt. Her vil jeg have lov til at prutte, drømme, navlepille og skrive “bæ” og “øv” uden at skulle overbevise nogen om at jeg trods alt er et tænkende væsen.

Det er ikke dybde og reflektion, der vil komme her – det er vandpytter og luftighed. Hvad skal I få ud af det? Forhåbentlig et lille smil af og til og lidt genkendelighedens morskab. Der er min lille underholdning og nu vil jeg se Fran Fine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *