Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

1 ½ time

Jeg har fået 1½ times søvn i nat grundet blandingen kaffe og dårlig mave. Nu sidder jeg lettere fnisende, totalt overkørt med udsigt til at skulle til et udmattende møde i eftermiddag. Jeg havde ellers planlagt at smutte forbi blogforum i eftermiddag for at maksimere min investering på 100 kr., men realistisk set, så tror jeg de fleste vil sætte pris på jeg går hjem og sover, så jeg er bare lidt frisk til i morgen.

Yin kommer på besøg og så skal hun møde kæresten – gud ved hvem der bliver mest forskrækket?

Jeg skal til eksamen tirsdag, som den allersidste – så er det forløb overstået og jeg bliver glad, hvis bare jeg består. Det har ikke været i bøgerne næsen har været begravet. For første gang føler jeg mig en anelse usikker på, om det er en god idé at gå til eksamen.

Jeg har en frygtelig lys til at shoppe – jules massive markedsføring er ved at slå igennem mine forsvarsbarrierer. Men vi har besluttet at holde en gammeldags jul i år, så vi skal selv lave al vores julepynt, adventskrans osv. Jeg skal ud og købe lak og segl, brunt papir, silkepapir og glanspapir i mange farver – kender nogen et internetsted, hvor man kan bestille det billigt og hurtigt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *