Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

2004: motion og kondition

2005: stil og skønhed

2006: sang og æstetik

2007: indretning

2008: ånd og følelse

Før I dør af grin over at jeg lægger 5 årsplaner for mig selv, så virker det for mig. For det handler om fokus – og at grundlægge nogle gode vaner. I alt for mange år har jeg gået og tænkt – hvis bare jeg nu kunne…what ever! Men det kan man jo, så længe man får det indopereret i sit liv som nogle gode vaner. Men jeg fandt også ud af, at jeg dør af stress, hvis jeg forsøger at fokusere på alt det jeg gerne vil – så nu tager jeg én ting af gangen og når det så ligger som en god vane i mit liv, så kan jeg skifte fokus til det næste.

Og jeg gør rent faktisk noget ved det – i år har jeg startet på: fitness, yoga og rulleskøjteløb. På den måde er der gledet motion ind i mine vaner 3 gange om ugen og ærlig talt, det var tiltrængt.

Til næste år vil jeg forsøge at gå mere regelmæssigt til frisør – få gode råd af en stilekspert, så jeg køber mere kvalitetstøj og derved eliminere mine mange fejlkøb. Prøve at få en sammenhængende garderobe, så alt mit tøj ikke er sort, hvidt og bourdeaux. Sjovt nok, jeg elsker at købe sko, men hader at købe tøj – det bliver så tilfældigt, hvad jeg slæber hjem.

Jeg vil gerne lære at synge ordentligt og huske at få mere kunst i hverdagen, lære at rydde ud i mine indsamlingsmanier og ikke være så angst for at sige nej tak til det næste junk, jeg får tilbudt. Hvis I vidste, hvad jeg har liggende, fordi det var for godt at sige nej til. Og det hjælper jo ikke at der er gået en god kræmmer tabt i kæresten.

Endelig vil jeg gerne udfordre mig selv ved at konfrontere mig med nogle af de spøgelser der ligger i min underbevidsthed og påvirker mit liv – måske der er en grund til jeg har lagt det til allersidst.

Tadaaahhh….så er den fikset – det tog 10 minutters omtanke, det vil ikke ændre mig som person, men gøre mig til et sundere, roligere menneske med en flottere facade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *