Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

EMS blev 5 år den 19. april i år – hurra til den. Faktisk er det lidt snyd, min allerføste blog startede allerede i midt 2002 på min hjemmeside og var en simpel html side med sidste nyt på dansk og engelsk, som jeg ugentligt opdaterede med datering og linkning. Istedet for kommentarspor lagde jeg en emailadresse (det var før spammings storhedstid) og hvert indlæg var adskilt af en streg.
Desværre gemte jeg ikke disse indlæg med overskrev filen flere gange ligesom jeg heller ikke har gemt gamle lay outs etc.

Jeg har flere gange troet at EMS døde, men den er forbløffende sejlivet, så derfor tillykke gamle jas – du har formået at holde hovedet overvande og læserne fra livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *