Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Antologi

Jeg er i dag blevet opfordret til at indlevere et essay til en kommende international antologi om adoption. Den hedder “OUTSIDERS WITHIN: TRANSRACIAL ADOPTEES WRITE ON RACE AND BELONGING”. Før I gaber kæberne af led, må jeg ærligt indrømme, at jeg er superbeæret. Det er længe siden, jeg er blevet “headhuntet” og tænk at nogen faktisk læste min artikel(denne er en uredigeret version af den endelige) i Korean Quarterly.

Jeg vil nu gå i gang med at skrive længe og grundigt på engelsk – eller rettere redigere det essay jeg skrev til bladet – for det er specifikt det de spørger efter. Endnu et af de brødløse projekter jeg elsker. Dels fordi jeg håber, at det jeg skriver om adoption gør en forskel, og dels fordi jeg er så tilpas til fals for smiger, at hvis man bare roser mig ganske lidt, gnaver jeg gerne min højre arm af for at hjælpe.

Derudover har mit kursussted bedt mig komme med et oplæg på et 2 dages kursus om story telling. Sig mig, står stjernerne rigtigt for mig i denne uge eller hvad sker der? Jeg kan snart ikke tåle mere medgang. Kom nu, jeg der er så vant til at slås som en gal hund for mine succeer, til at stride i hård modvind og stå ved mit, selvom alle rotterne allerede har forladt den synkende skude. Pludselig får jeg rygklap og anerkendelse. Pas på, jeg kunne blive forfalden.

Ærlig talt, jeg er glad og tilfreds – nu mangler vi bare, at jeg kan tjene penge på al den talent, andre mener jeg har. Men mon ikke også det kommer en dag? Indtil da vil jeg bare gerne sige tak til verdenen fordi den for en gangs skyld viser sig fra sin smukke og venlige side. Tak til jer, der tror på mig og som er så ufatteligt venlig at give mit liv en smule mere indhold og udfordring. Kom an, jeg tør godt og jeg vil gerne have mere!

Jeg er positiv og tilfreds for tiden og jeg tror det smitter af på mine omgivelser. Jeg har en stor lyst til at øse ud af dette overskud, som jeg ikke aner hvor stammer fra og fortælle alle, at det at smile og le er en god investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *