Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Identitet

Jeg spekulerer for tiden som gal over begrebet identitet – jeg kan nemlig ikke helt finde min. Faktisk føler jeg mig som en kamæleon, der skifter udseende efter mine omgivelser. Hvor er den inderste kerne og er der nogen?

En af årsagerne er, at kæresten og jeg skal til benhådt at prioritere (adrk) i vores liv, hvis ikke jeg skal være enkefru i en alt for tidlig alder. Og meget vil jeg gene kalde min kæreste, men “død” er ikke med i planen. Derfor skal vi sætte os ned og vitterligt finde ud af hvad vi ønsker os af livet og hvordan vi vil opnå det på den bedste måde. Covey er ikke til den store hjælp her, for det handler ikke om at være effektiv, men mere om at mærke efter, der hvor man ikke helt har lyst til det.

Missioner er til for at blive brudt, men min skal holdes:

Jeg ønsker at lære gennem hele livet og arbejde for en bedre verden. Min familie, børn og glæde vil altid være de vigtigste faktorer og motivation. I den proces skal kærlighed, nysgerrighed og åbenhed være de bærende elementer. Målet må aldrig hellige midlet og selvkritik skal være en evaluerende faktor undervejs. Jeg vil konstant søge motivation, dialog og ny indsigt for at kunne se tilbage uden fortrydelse.

Jeg tænker så det knager imens jeg med smil i øjet læser min venindes nye weblog, velkommen i kredsen af mere eller mindre sindssyge udsagn 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *