Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Det BEGYNDTE med at vi forsøgte at renoveres vores garderobeskab – det indebærer at pille alt ud, hive hylder ned, male et lillebitte rum 15 gange – male hylderne for at sætte dem op et andet sted i det lillebitte rum, købe træ til flere hylder, der skal males, købes kasser til at sortere rodet ned i, rydde op og ind igen SAMTIDIG med vi planlægger en tur til Ikea for at købe ind, til at vi kan sætte reoler og hylder op på børneværelset og rydde op i deres legetøj og i forbifarten sætte reol op ved min arbejdsplads – rydde ud i to års parpirer FOR SLET IKKE AT TALE OM at jeg pt. afslutter et større job + et mindre frivilligt, får overnattende gæst fra udlandet på onsdag, skal revidere phd-oplæg til fredag og opstarte nyt projekt til om 3 uger. Det meste af alting (især rodet) står i gangen og min hjerne er ved at brænde sammen, mens jeg skrubber maling af hår, negle og røvbalder.

OVENI døde først min elskedes computer derefter min, hvorfor vores hjem oveni har flydt med computerdele, nye reservedele og to computere der ikke virkede, mens en tredie stod stand by. PÅ SIDELINIEN fabler kæresten min i febervildelse om at lave server.

DERUDOVER fik min elskede tandpine i den tand der ikke kun skal opereres ud, men som kræver en mindre kæbeopreration for at blive fjernet. HVILKET resulterede i feber og penecillin kur.

Alt dette skete indenfor den samme uge.

Ungerne kommer om en uge og jeg er på randen af 1. et nervøst sammenbrud, 2. et hyperenergisk anfald hvor jeg griner fjoget mens jeg savler og 3. at tro på at mit hjem for stedse vil ligne et aflæg af vestre lossplads, 4. at overtroisk mene, det er en hævn for at begynde et rydde ud i helligt rod, der blot skulle have haft lov til at blive liggende og mugne.

Jeg har haft hovedpine de sidste 2 dage, desuden kan jeg ikke opdatere min hjemmeside – og jeg HADER den ligger stille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *