Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

2011 var bare ikke året hvor jeg skulle skrive på min blog – ikke at jeg ikke gerne vil, men døgnet har kun en begrænset mængde tid og bloggen kom ikke i første række. Det vil den ikke gøre før jeg har afsluttet det famøse projekt, der hedder lederuddannelse og når det er færdigt til sommeren 2012, så skal jeg den ondehylme ikke uddannes i et godt stykke tid.

I det små er jeg ved at redesigne, men det er i det små og hele ens onlineeksistens er som pandoras æske – der springer en ny æske op hele tiden og udløser endeløs arbejdsindsats. Men lad os nu se om ikke efteråret 2012 kan bringe lidt tid og afklring på dette – indtil da ønsker EMS alle et godt liv og bloggen forbliver åben, men ikke aktiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *