Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

Jeg har en fantastisk ven, der spiller i et fantastisk band og han gør mig så stolt, fordi de vitterligt er et fantastisk liveband (og ja han er en af mine allerbedste venner, så jeg er absolut ikke upartisk). Spilleglæde og vitalitet emmer ud af deres optræden.

Igår spillede de på Lille Vega, der var ikke folk nok, men de der var, var hard core fans – inclusiv mig og for pokker, det er fantastisk støj i überklasse – så fint nuanceret i sin variation, poetisk og larmende. Jeg havde taget en inkarneret Einstürzende Neubauten fan med samt en rigtig heavy metal rocker og de kunne begge lide det – eller også ville de ikke skuffe mit glade smil og røde kinder.

Det havde ikke forringet aftenen at forinden havde vi spist enorme mængder sushi hos Bento. Bento er flyttet til Helgolandsgade og har fået store lyse lokaler. Jeg savner det lille baglokale, der mindede mig om Seoul men det er nu stadig mit yndlingssushisted i København. De holder høj høj sushikvalitet til lave priser (min datter halshugger mig nu, da hun arbejder på en anden højkvalitetssushibar på Nørrebro).

Alt i alt en superaften, flere af dem tak 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *