Eat my Shorts

Tekstfragmenter til skrivebordsskuffen

til manden min, der er elsket, rejser alt for længe væk. Så er det nu Charlotte, du skal bevise du så sandeligt er en selvstændig kvinde med mange jern i ilden og et udfarende rigt liv. Sandsynligheden for jeg går i hi med mange film og Ben&Jerrys is er overhængende stor, så når manden min vender tilbage fyldt med oplevelser, indre sjælefred efter klosterophold og frisk Himalayluft i lungerne, så tørrer jeg isrester af mundvigene, triller ud af sengen og vralter ham glad imøde.

For at forebygge dette scenarie er der planlagt seriøst meget træning…dammit elskede, det er næsten forbudt at rejse væk så længe af gangen – jeg mener at have læst det i parforholdshåndbogen et eller andet sted….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *